Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ! ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!



Δείτε το βίντεο κι ακούστε προσεκτικά τον Ελισαίο Βαγενά. Μετά βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα, όχι μόνο για το πώς και με πόσα τερτίπια μάς παραμυθιάζουν οι πολιτικοί και δημοσιογραφικοί υπηρέτες τού καπιταλισμού και των καπιταλιστών, αλλά και για το τι πραγματικά συμβαίνει.

Τα πράματα είναι εξόχως σοβαρά κι επικίνδυνα για να κατεβάζουμε αμάσητα τα …παραμύθια τους και για να περιμένουμε με σταυρωμένα χέρια τις εξελίξεις.

Ακούστε λοιπόν τους κομμουνιστές. Έχουν όλους τους λόγους για να σας πουν την αλήθεια και κανένα λόγο για να σας πουν …παραμύθια. 

ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. Κάντε το! Κέρδος για τη λαϊκή οικογένεια είναι η γνώση τής αλήθειας.

2 σχόλια:

  1. Έτσι ακριβώς είναι η κατάσταση για να μην πω χειρότερη. Όσο καθόμαστε και μένουμε άπραγοι τόσα και χειρότερα θα ακολουθήσουν. Οι γονείς και οι παππούδες αντιστάθηκαν,πολέμησαν τον ξένο και ντόπιο κατακτητή. Δυστυχώς τα τύμπανα του πολέμου κοντοζυγώνουν. Αυτοί που ξεπούλησαν την χώρα μας για άλλη μια φορά θα εξαφανιστούν σε κλάσματα δευτερολέπτου. Αλίμονο σε εμάς και τα παιδιά μας. Ο σκοπός τους γνωστός, με όποιο τρόπο μπορούν θα επιβάλλουν την βία,την φρίκη,την καταστολή,τις διώξεις.Πριν προλάβεις να πάρεις ανάσα θα σε έχουν εξοντώσει.Χωρίς να θέλω να φανώ τραγική και υπερβολική δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Οι προηγούμενες γενιές τα ζήσανε στο κορμί τους. Είτε θέλουμε να το καταλάβουμε είτε όχι ο μόνος δρόμος είναι να συσπειρωθούμε στο ΚΚΕ. Δεν υπάρχει άλλη διέξοδος. Όλοι πια το ξέρουμε και το βλέπουμε καθημερινά ότι οι κομουνιστές δικαιώνονται σε όλα αυτά που λένε. Δεν αρκεί αυτό μόνο πρέπει οργανωμένα ταξικά να τους αντιμετωπίσουμε.Όχι αλλού παπάς και αλλού τα ράσα. Μην σας εξαπατούν με τον αντικομουνισμό,μην σας φοβίζουν με ψέματα ,μίση και πάθη.Το δίκιο μας γυρεύουμε,το δίκιο του εργάτη,του αγρότη του λαού όλου.Εμείς δεν ξεχωρίζουμε ανθρώπους.Όλοι έχουμε δικαίωμα σε αξιοπρεπή ζωή.Δεν είμαστε ζητιάνοι,ούτε θέλουμε ευεργέτες.Απλά θέλουμε τον πλούτο που παράγουμε δικό μας και όχι στα χέρια των ξένων και ντόπιων πλουσίων. Είναι δυνατόν οικογένειες να πεινάνε και οι καπιταλιστές,οι δήθεν ευεργέτες να δίνουν σάπια φρούτα και ΄φασόλια που θες μια μέρα να τα βράσεις. Υπόδουλους μας θέλουν,πρώτα μας έταζαν δουλειά και θέση στο δημόσιο εξαγοράζοντας την ψήφο μας και τώρα μας τάζουν φαγητό. Εμείς τους τα παρέχουμε όλα αυτά τα προνόμια. Εμείς τους επιτρέπουμε να ζουν και να καλοπερνούν. Το ξέρουν και για αυτό κάνουν ότι περνά από το χέρι τους ώστε να μην σηκώσουμε κεφάλι. Και εδώ έρχονται οι κομουνιστές. Οι κομουνιστές, είναι που φοβούνται.Σκοπός τους είναι,να μην συσπειρωθούν,να μην οργανωθούν,να μην ξεσηκωθούν. Αλίμονο ,αν όλος ο λαός μαζευόταν και διεκδικούσε τα αυτονόητα,σκεφτείτε τι θα έχαναν όλοι αυτοί οι καρχαρίες με τα σαλέ,τις βίλες,τα κότερα,την μεγάλη ζωή.Όλοι αυτοί που μας πίνουν το αίμα καθημερινά για χρόνια ολόκληρα.Δεν είναι ουτοπία να είσαι κομουνιστής είναι ανάγκη και δικαίωμα.Δεν χρειάζεται να είσαι φιλόσοφος και επιστήμονας. Αρκεί να είσαι άνθρωπος με τιμή και αξιοπρέπεια. Αυτό μόνο χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ Laura Pap

    Το κακό είναι πως οι ξεπουλημένοι στην πλουτοκρατία, που η αλήθεια είναι ότι ταϊζονται καλά απ' τ' αφεντικά τους, παρασύρουν και τους πεινασμένους κάτω απ' τη σημαία τής πλουτοκρατίας. Γι' αυτό κι οι κολασμένοι τσιμπάνε ακόμη στα κελεύσματα των ...καλών διαχειριστών τού καπιταλισμού και δεν εναντιώνονται στον καπιταλισμό.
    Ως πότε όμως;
    Ως πότε θα χορταίνουν με υποσχέσεις και αυταπάτες;
    Άρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή