Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

Σχετική εικόνα
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Είμαστε οι απόγονοι των χιτλερικών που τσάκισε ο Κόκκινος Στρατός το 1945.
Αποτέλεσμα εικόνας για κουκουλοφοροι κατοχη φωτοΑποτέλεσμα εικόνας για ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ χιτλερ φωτο
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Είμαστε οι απόγονοι των ταγματασφαλιτών, των κουκουλοφόρων, των μαυραγοριτών, που τσάκισαν οι κομμουνιστές τής Ελλάδας, το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, η ΕΠΟΝ, ο ίδιος ο λαός.
Αποτέλεσμα εικόνας για κουκουλοφοροι κατοχη φωτο
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Είμαστε τα καλύτερα μαντρόσκυλα τού καπιταλισμού και των καπιταλιστών. 
 
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Είμαστε η σπορά των νικημένων του 1945, οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Είμαστε ό,τι φονικότερο και βρωμερότερο διαθέτει η εξουσία των μονοπωλίων ενάντια στους εργαζόμενους, ντόπιους και ξένους. 
Σχετική εικόνα
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Είμαστε εγκληματίες ακριβώς γιατί είμαστε φασίστες. Ακόμη και τους δικούς μας άμα λάχει, τους "τρώμε" αν τολμήσουν και σηκώσουν κεφάλι, μα και στο κεφάλι τους προπονούμαστε  για να "φάμε" το λαό που δεν σκύβει το κεφάλι...

Σχετική εικόνα
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Είμαστε αμετανόητοι ναζίδες, φασιστόμουτρα με τα όλα μας και τα όπλα μας, φονιάδες αδίστακτοι κι έτοιμοι να φάμε λάχανο το λαό αν δεν σκύψει το κεφάλι στ’ αφεντικά και δεν αρκεστεί να ζει σαν δούλος. 
ΟΣΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ "ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ", ΟΣΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΑΣ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΣ!
Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΚΙΤΣΑ 
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Ψηφίστε μας ν' αφήσουμε μάνες δίχως γιους και παιδιά χωρίς γονείς, γιατί μόνο έτσι θα πάρουμε το χοντρομεροκάματό μας απ' τ' αφεντικά μας... Αυτή είναι η δουλειά μας: το έγκλημα και η τρομοκρατία. Κι όσο κάνουμε καλά τη βρωμοδουλειά μας, φυλακές τού καπιταλιστικού κράτους δεν υπάρχουν να μας μαντρώσουν...
Κοιτάξτε, δείτε ένα παράδειγμα: Δολοφονήσαμε ένα φτωχό παλικάρι -τον αντιφασίστα Παύλο Φύσσα, κι όπως βλέπετε κυκλοφορούμε ελεύθεροι. Χα, χα, χα!
Σχετική εικόνα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου