Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ»



Συγνώμη κυρίες και κύριοι, μα με τόσο αριστεριλίκι που ’πεσε μαζεμένο στην αγορά, πήραν τον κατήφορο οι τιμές και πουλιέται η Αριστερά σε εξευτελιστικά χαμηλές τιμές.
Αποτέλεσμα εικόνας για λαϊκή αγορά σκίτσα
Πάρε κόσμεεεε! Πάρε τώρα που γυρίζει κι αριστεριλίκι μπόλικο απ’ τα μπατζάκια κάθε σοσιαλδημοκράτη, νεοφιλελεύθερου και φασίστα, ξεχειλίζει!

Προσέξτε παρακαλώ:
Αποτέλεσμα εικόνας για τζάμπα πράμα σκίτσα
Ριζοσπαστική Αριστερά, γνωστή ως ΣΥΡΙΖΑ -ή κυβερνώσα Αριστερά- που στρίβει θεαματικά Δεξιά βγάζοντας αριστερό φλας και κορνάροντας τρις μνημονιακά.
Εδώ η πρώην καλή Αριστεράααααα! Εδώ η ξανά καλή Αριστερά που θα σας ματακολλήσει τα ποδάρια που σας έκοψε, τα χέρια που σας ακρωτηρίασε και τα πορτοφόλια που σας ξέσκισε. Εδώ η καλή Αριστεράααααα! Ψηφίστε την καλή πρώην κακή Αριστερά, κι ωχ αμάν να μάσουμε ψηφαλάκια και για το λαό ζαμάν…
Κεντροαριστερά ως κεντροδεξιά και τουρλουμπούκι κι ό,τι κάτσει βρε παιδιά, από ΠΑΣΟΚ σε διάφορες παλιοπαλιές εκδοχές, μέχρι ΝΔ φρεσκοπαλιά και ΠΟΤΑΜΙ ίδιας κοίτης που κυλάει προς τα πίσω, μα κι ΑΝΕΛ  επέκταση ΣΥΡΙΖΑ και Λεβέντη τρέχα γύρευε.
Ψηφίστεεεεεεε! Τσάμπα είναι. Ο λογαριασμός έρχεται απ’ την επομένη των εκλογών. Εδώ η καλή κεντροαριστεροδεξιάαααααα! Ψηφίστε την καλή κεντροαριστεροδεξιά όποιου πατώματος, κι ωχ αμάν να μάσουμε ψηφαλάκια και για το λαό ζαμάν…
Αποτέλεσμα εικόνας για λαφαζανης σκίτσα
Αριστερή Πλατφόρμα της Ριζοσπαστικής Αριστεράς τού ΣΥΡΙΖΑ και σία, κι όπου κάτσει η μπίλια. Κι ήρθε κι έκατσε η μπίλια στης λαφαζανειάς τη γρίλια…
Παναγιωτάκη, κέρδισες!!! Να, πάρε. Δική σου η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ και πρόεδρο σε κάνουμε. Χα, χα, χα!
Έλα ρε βλάκα, σύνελθε. Δεν είν’ όνειρο.  Να, σου δίνουμε και τη Ζωή για δώρο. Πάρε αν θες κι ό,τι έχει απομείνει από Γλέζο.
Εδώ η καλή ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑΑΑΑΑΑ! Εδώ η φρέσκια παλιά καλή Αριστεράααααα! Ψηφίστε την παρθένα Αριστερά κι ας είναι από παρθενορραφή, κι ωχ αμάν να μάσουμε ψηφαλάκια και για το λαό ζαμάν…
Αποτέλεσμα εικόνας για χρυση αυγη ΦΩΤΟΑποτέλεσμα εικόνας για χρυση αυγη ΑΓΚΥΛΩΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΦΩΤΟ
- Μα… Τι; Κι εσείς, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Αριστερά δηλώνετε τώρα;
- Βεβαίως ρε. Και Αριστεροί και δημοκράτες ρε, κι ό,τι πουλάει τέλος πάντων δηλώνουμε ρε, αλλά πάντα με το …πατρίς, θρησκεία, οικογένεια στην πολιτική μας ούγια ρε και σεβασμό στους παππούδες μας Μεταξά, Χίτλερ, Μουσολίνι, Παπαδόπουλο, Ιωαννίδη και λοιπούς εξ’ αίματος συγγενείς μας ρε, γιατί τιμάμε τις ρίζες μας ρε. Δεν τις απαρνιόμαστε ρε. Σφάχτε ρε! Ρημάξτε ρε! Εξαφανίστε από προσώπου γης τούς εχθρούς των αφεντικών μας ρε! Κάτω το κεφάλι ρε σκλάβοι! Πιο γρήρορα ρε, πιο γρήγορα ρε. Δουλεύτε ρε ζώα! Στα κρεματόρια ρε καθάρματα! Ζήτω ο φασισμός ρε!

 

- Μα…
 - Τι μα και ξεμά ρε; Στραβωμάρα έχετε ρε; Δεν βλέπετε τη φωτογραφία ρε;  Αμφιβάλλετε τώρα ρε ότι εμείς, η Χρυσή Αυγή, είμαστε Αριστεροί; Γιατί ρε; Εμείς ρε δε βοηθήσαμε τον Τσίπρα;  Γιατί κάνετε ρε, πως δεν ξέρετε ρε, ότι εμείς είμαστε ρε, που μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ ρε, ψηφίσαμε να γίνει το δημοψήφισμα του ΟΧΙ και του ΝΑΙ ρε, για να επικρατήσει με τα μπούνια το ΝΑΙ ρε.
Αποτέλεσμα εικόνας για χρυση αυγη ΑΓΚΥΛΩΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΦΩΤΟΑποτέλεσμα εικόνας για χρυση αυγη ΑΓΚΥΛΩΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΦΩΤΟ
Εδώ η καλή Αριστερά Χρυσή Αυγή με αγκυλωτό σταυρό, κουκούλες κατοχής, τάγματα ασφαλείας, ρουφιάνους, δοσίλογους, χαφιέδες, σύγχρονα τάγματα εφόδου, τραμπούκους, μαχαιροβγάλτες κι ό,τι άλλο βρωμερό κι εγκληματικό στην υπηρεσία των μεγαλοαφεντικών! 
Αποτέλεσμα εικόνας για χρυση αυγη σκίτσα
Ψηφίστε μας ρε ζώα εμάς την Άρια φυλή! Ψηφίστε μας ρε ηλίθιοι εμάς, την τέρμα Δεξιά Αριστερή Χρυσή Αυγή, κι ωχ αμάν ρε, να μάσουμε ψηφαλάκια ρε και για το λαό ζαμάν ρε...

 Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ ΧΩΡΟΥ ΦΩΤΟ(Μισό λεπτό παρακαλώ να ρίξω λίγο αποσμητικό χώρου για δεν αντέχεται τόση μπόχα...)
 Αποτέλεσμα εικόνας για παράθυρα φωτό(Μια στιγμή ν' ανοίξω και το παραθύρι τέντα, να ξεβρωμίσει εντελώς. Όξω η μπόχα...!!!)          

      Τι να πούμε λοιπόν κι εμείς οι κουκουέδες μ’ όλ’ αυτά; 
ΕΝΑ ΜΟΝΟ.
Ευτυχώς που βοήθησε ο λαός (κατά το θεός) να μην καταντήσουμε …Αριστεροί. 
Ποιος λαός; 
Μα η πρωτοπορία του λαού. Το κόμμα τού λαού. Το ΚΚΕ!!!

...κι ωχ αμάν, τώρα ο λαός να πει επιτέλους ζαμάν... στους πλουτοκράτες κι όλους τους πολιτικούς υπαλλήλους τους. 


Γιατί όπως και να το κάνουμε βρε παιδιά, είν' ωραίο πράμα ο καθαρός αέρας κι εξίσου ωραίο το καθαρό περιβάλλον!
Ας ξεβρωμίσουμε λοιπόν τον τόπο.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!! 

Καλή Γκέλμπεση - συγγραφέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου