Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ



ΑΠΟΦΑΣΗ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΛΛΑΣ

«Λαέ τής Ελλάδας, απαγορεύεται αυστηρώς και δια ροπάλου να μαθαίνεις εκ των προτέρων τα νεότερα βάσανα που καθημερινά θα σού φορτώνουμε στην πλάτη.
 
Κι αυτό το κάνουμε για να σε προστατέψουμε από το βάρος τής προκαταβολικής στενοχώριας, του θυμού, της αντίδρασης και της αντίστασης στην πλήρη εξαθλίωσή σου, που σίγουρα θα σε οδηγήσουν σε λάθος δρόμο, όπως αυτόν τής εξέγερσης που απαιτεί κόπο, χρόνο, οργάνωση.  

Σου επιτρέπουμε λοιπόν, για το καλό σου, να τα βιώνεις αγόγγυστα, σαν φυσικό φαινόμενο που δεν μπορείς να σταματήσεις. Πώς είναι η καταιγίδα, ο τυφώνας, ο σεισμός; Έτσι θα τα αντιλαμβάνεσαι και θα τα ερμηνεύεις, φχαριστώντας το θεό που είσαι ακόμη ζωντανός. Τώρα, το μέχρι πότε θα είσαι ζωντανός, παίζεται…

Σε διατάσσουμε επίσης να «τρως» ό,τι σου σερβίρουμε και μάλιστα να το καταπίνεις αμάσητο και πάλι για το καλό σου.
Στο κάτω-κάτω, σύντομα θ’ αναγκαστείς να τρέφεσαι με σκουληκιασμένα ληγμένα προϊόντα, πριν πεθάνεις άστεγος.
Για σκέψου… Άλλο πράμα να καταπίνεις σκουλήκια δίχως να το πάρουν χαμπάρι οι γευστικοί σου κάλυκες, κι άλλο να τα μασάς. Γλιτώνεις δηλαδή την αηδία που προκαλεί εμετό.

Αυτά τα ολίγα, λαέ τής Ελλάδας, αποτελούν μια ελάχιστη απόδειξη, ότι εμείς, οι προστάτες σου, φροντίζουμε πριν από σένα για σένα!

Τέλος, για να εμπεδώσετε ακόμη καλύτερα οι λαϊκοί άνθρωποι πώς και με πόση αυτοθυσία αγωνιζόμαστε να σας σώσουμε από ’κείνα που δεν πρέπει να μαθαίνετε γιατί σας μαυρίζουν τη ζωή, μη επιτρέποντάς σας να φέρεστε σαν χαζοχαρούμενοι, κάνουμε τα πάντα για να σας απομακρύνουμε απ’ το ΚΚΕ, τους κουκουέδες, το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ και το ΠΑΜΕ, χρησιμοποιώντας για χάρη σας ως και διαχρονικούς …παρα-κρατικούς μηχανισμούς. ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΗΣΥΧΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΣΗΚΩΝΕΣΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ! ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ. ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΟΥΡΟΚΑΘΕΤΗΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!

ΓΙΑ Ν' ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΔΕ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΑΣ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΔΙΑΦΥΓΕΙ ΚΑΤΙ, ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ.»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου