Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ!!! ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!




ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΌΤΙ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗ “ΓΩΝΙΑ”, ΑΛΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ, ΩΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ


ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 

 

Ο «απεργιακός Ριζοσπάστης»
Ο «Ριζοσπάστης», συμμετέχοντας στην πανελλαδική πανεργατική απεργία, αύριο, Παρασκευή 13 Νοέμβρη 2015, δεν θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα.
Απαντώντας στην ανάγκη ενημέρωσης για την απεργία και τις απεργιακές συγκεντρώσεις και με δεδομένη την προσπάθεια η απεργία να «θαφτεί» από τα ΜΜΕ, θα κυκλοφορήσει ο «απεργιακός Ριζοσπάστης», τετρασέλιδη απεργιακή έκδοση της εφημερίδας, με ανταποκρίσεις από τη μάχη της απεργίας και τις απεργιακές συγκεντρώσεις, γραμμένος από τους ίδιους τους απεργούς, που θα διανέμεται δωρεάν από τα μέλη, τα στελέχη και τους φίλους του ΚΚΕ σε γειτονιές και χώρους δουλειάς.

2 σχόλια:

  1. Για να μην ξεχνάμε και τα ξεβρακώματα, για τα οποία σίγουρα δεν φταίει ο ζεστός καιρός, μα οπωσδήποτε φταίει ο κακός τους ο καιρός, που δεν τους βγαίνει με τίποτα η προσπάθεια να καταντήσει το ΚΚΕ συριζοαχταρμάς σωσμού τού ελληνικού καπιταλισμού και της ευρωπαϊκής τους ένωσης των μονοπωλίων.
    http://revol-now.blogspot.gr/2015/11/blog-post_46.html
    ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΕΣ-ΝΑΖΙ, ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΜΑΖΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή