Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Ιμπεριαλισμός= κατασκευάζει θεωρίες περί του «πολέμου των πολιτισμών-θρησκειών» για να δικαιολογεί τους πολέμους των πολυεθνικών



Υπάρχει κανείς που δεν γνωρίζει αυτήν την αλήθεια;;; Κανείς!!!

Σ' επαγρύπνηση επομένως, γιατί θα χρησιμοποιήσουν ως άλλοθι τις ίδιες τις προβοκάτσιες τους, για να ρίξουν στο βάραθρο τους λαούς, ώστε να μείνουν στο αφρό τα κέρδη τους.
ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΟ VIDEO

Και αποτελεσματικότερη επαγρύπνηση, είναι να μένουμε στοχοπροσηλωμένοι στους στόχους μας. Στους δικούς μας στόχους και όχι σ' αυτούς που μας δείχνουν οι μακελάρηδες της τσέπης μας και της ζωής μας.
ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ,  ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΜΕ!!!


1 σχόλιο:

  1. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΣ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΜΠ ΣΤΙΣ 15 ΝΟΕΜΒΡΗ

    Καταδικάζουμε την τραμπούκικη επίθεση που έγινε την Κυριακή 15 Νοέμβρη ενάντια σε μέλη οργανώσεων και παρατάξεων που πήγαιναν στο χώρο του ΕΜΠ για να συμμετέχουν στον 3ήμερο εορτασμό για την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Τέτοιες πρακτικές δεν έχουν καμία σχέση με το λαϊκό κίνημα.

    Την ίδια στιγμή οι τραμπούκικες ομάδες κυνικά και απροκάλυπτα ομολογούν ότι στόχος της επίθεσης ήταν η ΚΝΕ και τα μέλη της. Σε μια περίοδο που το ΚΚΕ και η ΚΝΕ πρωτοστατούν στην οργάνωση της αντίστασης και του αγώνα του λαού και της νεολαίας ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, αυτή η ομολογία δείχνει και ποια συμφέροντα υπηρετούν. Τελικά όμως, το ζήτημα δεν είναι απέναντι σε ποια πολιτική δύναμη θέλουν να ασκήσουν αυτήν την απαράδεκτη τραμπούκικη τακτική φίμωσης, αλλά η ίδια η πρακτική και η τακτική αυτών των δήθεν αντεξουσιαστικών ομάδων μέσα στο κίνημα.

    Καλούμε το λαό και τη νεολαία να δώσουν απάντηση σε αυτές τις πρακτικές τρομοκράτησης και να συμμετέχουν μαζικά στην Αθήνα, στην αυριανή διαδήλωση προς την αμερικάνικη πρεσβεία, και στις εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή