Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ’ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!

GlazastikFinch010
Ούτε(!!!) δυο …μπαμπάδες, ούτε(!!!) δυο …μαμάδες.

Ούτε(!!!) …μαμά σε «συσκευασία» μπαμπά, ούτε(!!!) …μπαμπάς σε
«συσκευασία» μαμάς.

Κι ας αποφευχθούν παρακαλώ οι φτηνοί χειρισμοί ότι τάχα αυτή η άποψη είναι ρατσιστική. Κάθε άλλο!
Το εντελώς αντίθετο είναι.

ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Είναι θέμα ζωτικότατης σημασίας, για να επιτρέψουμε να το εκμεταλλεύονται για συγκέντρωση ψηφαλακίων οι διάφοροι …παπατζήδες και τα απανταχού ...παπαγαλάκια τους.

Επιπλέον και εξίσου σημαντικότατο, είναι το εξής: για κάθε τι που ...μαγειρεύουν και ετοιμάζονται να μας το σερβίρουν ως νόμο,
ας σκεφτεί καθένας και καθεμιά, ποιος και γιατί ωφελείται...
Ε, απ' το ποιος και γιατί ωφελείται, αποδεικνύεται και το ποιος θα κλάψει αύριο πικρά... 

Στην προκείμενη περίπτωση πάντως, σίγουρα δεν πήρε ο πόνος την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑνέλ για τα ομόφυλα ζευγάρια, ειμί μόνον στο σημείο που ελπίζει να τους κλέψει την ψήφο στις επόμενες εκλογές.
Άρα...
Περί άλλων τυρβάζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑνέλ, εκμεταλλευόμενη αισχρά και τους ανθρώπους με διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις. 
Αυτό ναι, είναι ρατσισμός.
Ρατσισμός και χείριστος χειρισμός σε βάρος τους!
GlazastikFinch06

1)…«Στη βάση της αντίληψής μας για την οικογένεια και την ιστορική, κοινωνική προέλευσή της, βασίζεται η διαφωνία μας στην τροποποίηση του ΣΣ και στην επέκτασή του στα ομόφυλα ζευγάρια. 

Η θεσμοθέτηση του ΣΣ για τα ομόφυλα ζευγάρια είναι επί της ουσίας επέκταση του θεσμού της οικογένειας και σε αυτά τα ζευγάρια.

Η εμπειρία από άλλες χώρες αποδεικνύει ότι, όπου θεσμοθετήθηκε το ΣΣ ή ο γάμος ομοφυλοφίλων, άνοιξε ο δρόμος και για την υιοθεσία παιδιών.

Εμείς δε συμφωνούμε σε αυτό. Αφετηρία της θέσης μας είναι η άποψη για την ολόπλευρη κοινωνική προστασία των παιδιών.

Για την ομαλή ψυχοσωματική και κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών είναι απαραίτητο αυτά να κατανοούν τη βιολογική σχέση άνδρα-γυναίκας που προκύπτει από τη φυσιολογία του ανθρώπου.

Και στη συμβίωση ομόφυλων ζευγαριών αντικειμενικά το παιδί έχει παραποιημένη, ανορθολογική, αντίληψη αυτής της βιολογικής σχέσης.

Το ανδρικό-πατρικό και το γυναικείο-μητρικό πρότυπο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, που πηγάζουν από τη φυσιολογία του ανθρώπινου είδους, και είναι απαραίτητα για την ομαλή ψυχοσωματική και κοινωνική ανάπτυξη του παιδιού.


Ακόμα και στην περίπτωση ομόφυλου ή αμφίφυλου σεξουαλικού προσανατολισμού, η φυσιολογία αυτή δεν αλλάζει, τα βιολογικά χαρακτηριστικά παραμένουν.»…
Αποτέλεσμα εικόνας για παιδάκια φωτό 

 2)… «Δυστυχώς το θέμα αυτό, συχνά σερβίρεται με γαρνιτούρες ''προοδευτικότητας'' και ''αριστεροσύνης'' και με γνώμονα τα ανθρώπινα δικαιώματα.

…Με τον ίδιο γνώμονα λοιπόν ας τοποθετηθούν επί της ουσίας και για τη νομιμοποίηση της υιοθεσίας παιδιών  από ομόφυλα ζευγάρια.

Από τη θέση των παιδιών μέσα σε αυτές τις οικογένειες και με το αναφαίρετο δικαίωμά τους να μεγαλώνουν με μητρικό και πατρικό πρότυπο και να διαμορφώνουν ορθολογική άποψη για την οικογένεια και την αναπαραγωγή, ανεξάρτητα απο το ποια θα είναι η σεξουαλικότητά τους στο μέλλον.
    
 Και δεν είναι μόνο αυτό.
Οι μπερδεμένες πληροφορίες στο παιδί, αυξάνουν και τις πιθανότητες για οξυμένη συμπλεγματικότητα κυρίως κατά την περίοδο της εφηβείας. (Για αυτά όμως ας μιλήσουν καλύτερα οι ψυχολόγοι) .
Επίσης το καθιστούν σίγουρο θύμα ρατσιστικής αντιμετώπισης (γιατί ο ρατσισμός δεν χτυπιέται με έγγραφα) και μάλιστα για επιλογές που δεν είναι δικές του.»…

Καλή Γκέλμπεση - συγγραφέας

6 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Μωρέ όχι μόνο να τα πούμα, μα να σηκώσουμε το θέμα τόσο ψηλά, που να είναι ορατό κι απ' τους "τυφλούς"..., γιατί δεν θα χρησιμοποιηθεί απ' τους παπατζήδες μόνο για ψάρεμα ψηφαλακίων, που είναι και δευτερεύον στο κάτω-κάτω.

      ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ (βλεπε λαϊκού) ΚΡΙΤΗΡΙΟΥ.

      ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΑΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ" ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...

      Για την "κατασκευή" αυριανών παιδιών που ως μεθαυριανοί πολίτες, κυριολεκτικά δεν θα ξέρουν από πού έρχονται και που πάνε, τόσο σε κοινωνικό επίπεδο όσο και σε επιστημονικό.

      Κάτι δηλαδή σαν τους ευνουχισμένους δούλους τής αρχαιότητας, που ακριβώς επειδή ζούσαν στα ίδια σπίτια με τους δουλοκτήτες ως δάσκαλοι και γιατροί π.χ., τους ευνούχιζαν για να μην κινηθούν ποτέ εναντίον τους εκ των έσω...
      ΒΡΩΜΑΕΙ...

      Διαγραφή
  2. Ενδιαφερον θα ειχε να δουμε ιστορικά ποτε εμφανιζεται η ομοφυλοφιλια με τη μορφη που την ξερουμε σημερα? Αυτο συμβαινει με την εδραιωση του καπιταλισμου εχω την αισθηση. Επισης σε ποιες κοινωνικες ταξεις ή διαστρωματωσεις εχει κατα κυριο λογο "απηχηση" ή τελος παντων συναντατε. Παντως στον καπιταλισμο παιρνει αυτη τη μορφη και εκταση. Δεν νομιζω οτι μπορουμε να συγκρινουμε με την αμφυφιλια της δουλοκτητικης εποχης. Μιλαμε για εντελως διαφορετικη αντιληψη και μορφη. Οποτε εφοσον καθε σχεσεις παραγωγης φερνουν αντιστοιχες αλλαγες στο επικοδομημα και αλλαγές στον τροπο αναπαραγωγης των παραγωγικων δυναμεων αρα και του ανθρωπου ως πρώτη και κυρια μπαινει το ερωτημα. Οι νεες σχεσεις παραγωγης. Οι κομμουνιστικες θα φερουν στο προσκήνιο σε μεγαλυτερο βαθμο σε επιπεδο επικοδομηματος την ομοφυλοφιλια ή θα την περιορισουν νομοτελιακα σε βαθος χρονου? Ποια η θεση της ομοφυλοφιλιας στην οικοδομηση του νεου τυπου ανθρωπου? Μιας και τιποτα στη φυση δε γινεται τυχαια αλλα βαση μιας εξελικτικης σπειροειδης πορειας προς τα μπρος η υοθεσια αρα η τεχνητη δια της ανθρωπινης παρεμβασης οχι αναπαραγωγης αλλα επεκτασης της ομοφυλοφιας ειναι βημα μπρος που προκυπτει απο καποια αναγκη της φυσης ή της κοινωνιας? Δεν εχω υποψη μου αν εχει γραφτει απο τους κλασσικους ή γενικα το Διεθνες Κομμουνιστικο Κινημα κατι επ'αυτου. Θα το διαβαζα με ενδιαφερον.

    ratm

    Υγ. Για το ζητημα της υοθεσιας παιδιων παντως τη δεδομενη στιγμη και με αυτα που ειμαι σε θεση να ξερω συμφωνω απολυτα με το κειμενο παραπανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λόγω έλλειψης χρόνου θα σου απαντήσω σε ό,τι αφορά την ανάρτηση και το σχόλιό μου στο σημείο που αναφέρεσαι.
      Ο συσχετισμός λοιπόν που κάνω σε σχέση με τους ευνουχισμένους δούλους, καθρεφτίζει μόνο το φόβο των ευνουχισμένων ν' αντιδράσουν και να επαναστατήσουν, άρα να πάψουν να είναι δούλοι. Κι αυτό διότι, αν δεν κάνω λάθος, τους όρχεις τους τούς φύλαγαν οι δουλοκτήτες για να τους τούς επιστρέψουν όταν πεθάνουν, ώστε να έχουν το δικαίωμα να πάνε στον άλλο κόσμο...
      Αν λοιπόν την κοπάναγαν απ' το δουλοκτήτη τους, δεν θα είχαν μαζί τους τούς όρχεις τους, άρα μετά το θάνατό τους θα έμεναν μετέωροι...
      Κάπως έτσι θαρρώ τους εκβίαζαν και αυτός ήταν ο ένας και βασικός εκβιασμός που ικανοποιούνταν με τον ευνουχισμό τους.

      Άρα η αναφορά μου δεν περιλαμβάνει τυχόν ομοφυλόφιλους δούλους, μα δούλους που τους ευνούχιζαν παρά τη θέλησή τους, ακριβώς για να είναι οι πλέον πειθαρχικοί δούλοι...

      Όπως αντιλαμβάνεσαι, με τον παραλληλισμό που κάνω στο σχόλιό μου σχετικά με τους ευνουχισμένους δούλους, κρούω τον κώδωνα για τις κυριολεκτικά ευνουχισμένες συνειδήσεις που επιχειρούν να "κατασκευάσουν".

      Στα υπόλοιπα ερωτήματα που βάζεις -κι επειδή δεν είναι και λίγα, θα μου επιτρέψεις να σου απαντήσω όταν βρω χρόνο, κι ελπίζω το συντομότερο δυνατό.

      Οπωσδήποτε όμως, μια κομμουνιστική κοινωνία το μόνο που δεν έχει ανάγκη, είναι ευνουχισμένες συνειδήσεις.

      Το αντίθετο μάλιστα, διότι η κομμουνιστική κοινωνία έχει απόλυτη(!) ανάγκη από υγιείς και όλο και πιο δυνατές εργατολαϊκές ταξικές συνειδήσεις!!!

      Κι αυτό για να γίνεται η κομμουνιστική οικοδόμηση σωστά και να φράζεται όλο και πιο γερά ο δρόμος αυτών που θα ορέγονται παλινδρόμηση του καπιταλισμού, όχι μόνο όσο θα υπάρχει καπιταλιστική περικύκλωση της χώρας-των χωρών που οικοδομούν τον κομμουνισμό, μα και στο μέλλον και εσαεί!!!

      Διαγραφή
    2. Μια διευκρινηση.
      Το σχολιο μου περι συγκρισης με τις δουλοκτητικες κοινωνιες δεν ηταν αντιρηση σε αυτο που λες στο αρχικο κεινενο. Ηταν αντιρηση σε ενα επιχειρημα που ακουγεται συχνα απο οσους υποστηριζουν το οτι ενα ομοφυλοφιλο ζευγαρι ειναι οικογενεια αρα πρεπει να μπορει να υοθετει παιδια. Το επιχειρημα ξεκινα με την ομοφυλοφιλια που συνανταται σε καποια ζωα ή με το οτι ομοφυλοφιλικη σχεση συνανταμε απο τα αρχαια χρονια στις ανθρωπινες κοινωνιες. Αυτο ειναι περα για περα αυθαιρετο. Η αμφυφιλια στις δουλοκτητικες κοινωνιες δεν εχει σχεση σαν μορφη αλλα και σαν περιεχομενο με την ομοφυλοφιλια που συνανταμε στην καπιταλιστικη κοινωνια.


      ratm

      Διαγραφή
    3. Τώρα θέτεις εντελώς διαφορετικό ζήτημα απ' αυτό που πραγματεύομαι στην παρούσα ανάρτηση, αλλά τέλος πάντων,
      αυτοί που τόσο πολύ κόπτονται και ανάγουν σε θέμα των θεμάτων το ζήτημα που αναφέρεις, προφανώς ψάχνουν ακροατές...

      Και συνήθως αυτοί που πολύ αρέσκονται να ...κολλάνε την κουβέντα στην αρχαιότητα, είναι εκείνοι που επιθυμούν για λογαριασμό των αφεντικών τους -πλουτοκρατών- την επαναφορά τής δουλείας, πιστεύοντας πως οι ίδιοι θα αναλάβουν το ρόλο τού ...επιστάτη με το μαστίγιο στις πλάτες των δούλων.
      Είναι δηλαδή οι ναζίδες που σέρνουν χρόνια τώρα την προπαγάνδα -ως τάχα τυχαία κουβέντα- περί τής ...ωραίας αρχαίας Ελλάδας κλπ.
      Συγνώμη, αλλά δεν διαθέτω διάθεση και χρόνο για τις ηλιθιότητές τους και τις ...βρωμιές τους, μήτε και σκοπεύω να εξελιχτώ σε ακροατήριό τους...

      Διαγραφή