Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

ΠΟΤΕ "ΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΕ" Ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠ' ΤΑ ΓΕΛΙΑ;;;

Μα..., όταν εξηγούσε στους απανταχού αγαπημένους του συνάδελφους, με ποιους τρόπους ο ίδιος με η ΣΥΡΙΖΑνέλ κυβέρνησή του, κατάφερε και παραμύθιασε μέσα σ' ένα χρόνο τρεις απανωτές φορές το λαό. 
 
Μόνο που τα γέλια ήδη άρχισαν να του βγαίνουν ξινά...

Ένα παράδειγμα
      Μια σοβαρή υποχρέωση μ' ανάγκασε να φύγω απ' τη σημερινή παράσταση-συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το ασφαλιστικό, κάνα μισάωρο πριν τη λήξη της. 
Στις στάσεις των ΜΜΜ περίμενε κόσμος, που όμως δεν είχε οπτική επαφή με τη συγκέντρωση. Η μεγάλη αναμονή τούς είχε κουράσει κι ήταν μες στα νεύρα και την αγανάκτηση. 
Τους άκουγα καθώς περνούσα πεζή, σταματούσα και τους έπιανα την κουβέντα για λίγο. (Σε δυο συνεχόμενες στάσεις το έπραξα αυτό). Όταν λοιπόν τους εξηγούσα ότι τα ΜΜΜ που περνούν από εκεί είναι ακινητοποιημένα και για ποιο λόγο, η αντίδρασή τους ήταν: Ε, ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ!!!
Τόσο απλά!

Είναι επομένως πολύ μακριά νυχτωμένοι οι όποιοι πολιτικοί παπατζήδες πιστεύουν ότι μπορούν να κοροϊδεύουν για πολύ καιρό το λαό και δη σ' εποχές που ο καπιταλισμός μόνο βαρβαρότητα έχει να ...προσφέρει. 

Κι αυτήν την ώρα κυρίες και κύριοι, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, το πιθανότερο είναι πως όλο το πολιτικό υπηρετικό προσωπικό των κεφαλαιοκρατών, μη εξαιρουμένου τού κ. Τσίπρα, κάνει το εξής: 
Βλέπει και ξαναβλέπει στο πρώτο VIDEO ΕΔΩ μια συγκεκριμένη σκηνή στο χρόνο 2,57΄΄.......

Μια καίρια στιγμή, που επιβεβαιώνει πως όταν ...κάποιοι δεν στέλνουν τους προβοκάτορές τους στις λαϊκές κινητοποιήσεις να βγάλουν ...μεροκάματο, ο λαός ανοίγει δρόμο!

Αλήθεια, λέτε να "κατουριέται" και πάλι απ' τα γέλια ο κ. Τσίπρας βλέποντας αυτήν την καίρια στιγμή, ή ................

Καλή Γκέλμπεση - συγγραφέας

2 σχόλια:

  1. Έρχεται ...
    Πλησιάζει ...

    (ο ξεσηκωμός, ντε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, το παράκανες πια φάρε!
      Τι θες δηλαδή;
      Να "κατουρηθεί" και γι' άλλους λόγους ο άνθρωπος;
      Πόσα βρακιά θες δηλαδή να λερώσει;
      Ντροπή σου!

      Διαγραφή