Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΧΑΜΟΖΩΗ...

Αυτοί που δε λυγάνε μπρος σ' εκβιασμούς, ψεύτικα διλήμματα και αυταπάτες, είναι όλοι όσοι αγαπούν τη ζωή και φυσικά δεν την μπερδεύουν και με τη χαμοζωή που μας επιβάλλουν οι έχοντες και κατέχοντες τον πλούτο και την εξουσία.

5 σχόλια:

  1. Παραμένουμε ΟΡΘΙΟΙ είτε τους αρέσει είτε όχι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά. Άλλωστε είναι η μοναδική επιλογή που έχουμε. Στο κάτω-κάτω αυτοί που δε λυγάνε, ήταν και είναι ο εφιάλτης τους. Ο κατ' αποκλειστικότητα δικός τους εφιάλτης. Με ποιο δικαίωμα να τους τον στερήσουμε; Χα, χα, χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιλέγουμε τη ζωή με αξιοπρέπεια!Έχουμε ταξική συνείδηση και παλεύουμε για το δίκιο του λαού μας.Για ένα καλύτερο μέλλον όλων των ανθρώπων,άσχετα αν μας στηρίζουν η όχι.Δυστυχώς για αυτούς δεν ξέρουν πως οι αγώνες και οι θυσίες των Κομμουνιστών ήταν και για το δικό τους συμφέρον.Πάμε συντρόφια,δυνατά,πειθαρχημένα και όπως εμείς ξέρουμε!Στους ταξικούς αγώνες βρίσκετε η λύση και μόνο εκεί.Τις καλησπέρες μου Καλή μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Laura Pap

      Κι η αξιοπρέπεια κοπελάρα μου, είναι πανάκριβη και μόνο πλούσιες συνειδήσεις μπορούν να την αποκτήσουν!

      Οι φτωχές συνειδήσεις, που άλλον απ' τον ίδιο τους τον εαυτούλη δε χωράνε μέσα, ούτε μια τόση δα σταλίτσα αξιοπρέπεια δεν μποράνε ν' αποκτήσουν...

      Τα υπόλοιπα τα είπες όλα! Τι να προσθέσω εγώ;

      Πολλά φιλιά κι ευχές νά 'σαι πάντα καλά και να μου φτιάχνεις ορέ και το κέφι κάπου-κάπου!

      Διαγραφή
    2. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.Να ξέρεις ότι πάντα σε διαβάζω γιατί όπως γράφεις,με πλημμυρίζεις δύναμη και περηφάνια.Από την πρώτη φορά που σε βρήκα εδώ,ειλικρινά με μάγεψες,με τη γραφή σου.Να είσαι γερή και δυνατή!

      Διαγραφή